Masa dining Rona 1600x900x40x720h

Blatul este fabricat din lemn de stejar materialul lemnos are o umiditate cuprinsa intre 8% si 11%. Este tratat impotriva daunatorilor in uscator, cat si in timpul procesului de productie. Blatul este finisat cu ulei de buna calitate. Se curata foarte usor cu o carpa umeda.  Textura lemnului, nodurile si micile crapaturi dau blatului un aspect unicat. Fiecare produs difera in functie de aceste caracteristici. De asemenea culoarea variaza pentru fiecare blat in parte.. Mentionam ca lemnul, indiferent de gradul de uscare poate sa sufere mici modificari de culoare ( invechire ) si textura ( mici crapaturi, fisuri, deformari ), in functie de modul de pastrare si utilizare.

 

Masa dining Rona 1600x900x40x720h

Detali tehnice:

blat- lemn masiv stejar 40 mm grosime

cant- natural ( forma copacui,netivita )

picior- metalic negru mat vopsit in camp electrostatic profil teava 70x70x2

inaltime -760 h standard

numar persoane- 6/8

Blatul este realizat manual, are un aspect rustic cu cel putin o componenta unica pentru fiecare produs in parte. Slefuirea lui se realizeaza manual cu o granulatie cuprinsa intre 100 si 120, astfel incat atingerea lui este placuta, fara a exista riscul sa prezinte aschii iesite sau colturi ascutite. Această masă de din lemn masiv de stejar , aduce o notă de farmec rustic în interiorul locuinței dvs.

 

Stejarul  este un lemn romanesc de esență tare, faimos pentru granulația sa bogată.

Fiecare pas al procesului de construcție este realizat cu cea mai mare grijă, fie că vorbim de lustruire, vopsire sau lăcuire.

 

Notă importantă: Culorile și granulația lemnului pot varia de la piesă la piesă, fiecare dintre mesele noastre fiind unică.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Masa dining Rona 1600x900x40x720h”
Masa dining Rona 1600x900x40x720h
3.160,00 lei

În stoc